Целта на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие)  е създаването

...
Целта на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие)  е създаването
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Целта на ПП „МИР“ е създаването на истинска средна класа в България

Целта на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие)  е основаването на същинска междинна класа в България посредством въвеждането на социално-пазарното стопанство. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев в публицистичното предаване " Още от деня " по Българска национална телевизия. 

" Чрез социално-пазарното стопанство ще се сътвори същинската междинната класа в България и над 80% от българските жители ще имат такива приходи. Това е немският модел, който дава опция за осъществяване на икономическо и индустриално развиване, само че и обществена независимост на всеки един обособен човек. Този модел изведе Германия от тежката рецесия след Втората международна война и я трансформира в стопански колос в Европа и света ", съобщи Симеон Славчев.

Той сподели, че Политическа партия МИР дава решение на това по какъв начин България да излезе от икономическата, финансовата,  обществената, моралната, а включително и духовната рецесия. " Този модел от една страна съчетава свободата на пазарите и бизнеса, а въпреки това справедливото систематизиране на налозите, които идват от бизнеса в следните сфери - обучение, опазване на здравето и сигурност. Моделът е неповторим, защото дава цялостната независимост на бизнеса с цялостната поддръжка на страната и дава страхотни стопански индикатори ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

" Целта на социално-пазарното стопанство е цялостна претовареност на труда и на капитала. Всички печелят - както служащият, по този начин и работодателят ”, съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
 Симеон Славчев сезира Министерство на вътрешните работи за забавено досъдебно произвеждане за нарушавания на Софийска вода Симеон Славчев сезира Министерство на вътрешните работи за забавено досъдебно произвеждане за нарушавания на " Софийска вода "
Председателят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев изпрати сигнал до служебния министър на вътрешните работи Бой...

Той посочи, че социално-пазарното стопанство е използвано в общества, които се намират в рецесии, каквото е българското. " Няма за какво да откриваме топлата вода. Немският модел работи освен в Германия, само че и в доста други страни като Австрия, Естония и Швейцария ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР.

Той сподели, че националният интерес за Политическа партия МИР е добруването на българския народ посредством потреблението на пазарите на изток и присъединението на България към Евразийското икономическо пространство, което не е политически съюз и не пречи на участието ни в Европейския съюз.

Симеон Славчев прикани да се вкара по-прозрачна процедура за публичните поръчки и нова система за надзор и санкциониране на компаниите, извършващи некачествено строителство и поправки.

" Политическа партия МИР си слага две съществени цели - да спре подмяната и да направи същинската смяна в България. Някои от партиите на митинга се показват като част от смяната, само че те в действителност са част от статуквото. Те са били част от ръководството дружно с Бойко Борисов и като че ли хората не помнят това. Не съдете за политиците по думите, а по делата им ", съобщи още Симеон Славчев. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР